Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

8/2/16

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΚΕΣΣΑΝΗΣ

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη τύπου σχετικά με τη διακήρυξη της Κεσσάνης για τη φιλία και αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς της Ελλάδας και τη Τουρκίας και τους πρόσφυγες που ζουν στις δυο χώρες μας.

Η καμπάνια για την υιοθέτηση της γίνεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία και θα διαρκέσει από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι τέλος Μαρτίου.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΡΙΤΗ 9/2/2016 ώρα 5 μμ στα γραφεία της ΔΟΕ


 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΚΕΣΣΑΝΗΣ

1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016


Σας καλούμε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη τύπου σχετικά με τη διακήρυξη της Κεσσάνης για τη φιλία και αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς της Ελλάδας και τη Τουρκίας και τους πρόσφυγες που ζουν στις δυο χώρες μας.

Η καμπάνια για την υιοθέτηση της γίνεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία και θα διαρκέσει από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι τέλος Μαρτίου.

Οι πόλεμοι συνεχίζονται, οι ανταγωνισμοί μεταξύ των χωρών εντείνονται, οι πρόσφυγες πολλαπλασιάζονται, οι πνιγμοί στο Αιγαίο δεν σταματούν, η ταλαιπωρία των προσφύγων στις χώρες διέλευσης και παραμονής είναι βασανιστική και οι πολιτικές που εφαρμόζονται απέναντι στους πρόσφυγες είναι απάνθρωπες και ξενοφοβικές.

Η διακήρυξη αποτελεί ένα μήνυμα από το εργατικό-νεολαιίστικο κίνημα για τη διεθνιστική φιλία των δύο λαών και την ταξική αλληλεγγύη απέναντι στους πρόσφυγες και έχει ξεχωριστή αξία αυτή την κρίσιμη εποχή.

Για τη διαδικασία συγγραφής της διακήρυξης, τις κοινές αντιπολεμικές δράσεις αγωνιστικής αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στις δυο πλευρές  του Αιγαίου και την αξία της διακήρυξης θα ενημερώσουμε στη συνέντευξη τύπου.

Σας καλούμε αξιοποιώντας τη δημοσιογραφική σας αποστολή, να συμμετάσχετε στη συνέντευξη τύπου, να στηρίξετε την καμπάνια και να την προβάλλετε στο ΜΜΕ που δουλεύετε.

Η συνέντευξη τύπου θα γίνει την Τρίτη 9/2 ώρα 5 μμ στα γραφεία της ΔΟΕ, Ξενοφώντος 15Α στον 3ο όροφο.

7/2/2016



Συντονισμός για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό

σωματείων – φοιτητικών συλλόγων – συλλογικοτήτων