Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

9/5/17

Ο σερραϊκός λαός στο πλευρό των προσφύγων

Την Κυριακή 7/5/2017 η Επιτροπή Αλληλεγγύης Σερρών για τους Πρόσφυγες επισκέφτηκε για μία ακόμη φορά το στρατόπεδο  των προσφύγων  (πρώην ΚΕΓΕ) για να παραδώσει ανθρωπιστική βοήθεια. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκαν είδη καθαρισμού και τρόφιμα, προσφορά τοπικών εταιρειών, παπούτσια που προσέφερε ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, τα οποία συνέλλεξε στα πλαίσια του τουρνουά κατά του Ρατσισμού και της Βίας, καλοκαιρινά ρούχα που συγκεντρώθηκαν από τους Σερραίους συμπολίτες μας και από τους εργαζόμενους του ΠΑΝ-ΜΑΡΚΕΤ και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά.


Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Σερρών για τους Πρόσφυγες ευχαριστεί κάθε Σερραίο και Σερραία που συνέβαλε στη διανομή καθώς και όλη την τοπική κοινωνία για την μεγάλη και συνεχή ανταπόκριση της. Η αλληλεγγύη της σερραϊκής κοινωνίας συνεχίζεται δίνοντας δύναμη στους πρόσφυγες να πιστεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον χωρίς πόνο, δυστυχία και εξαθλίωση. Από τη μεριά μας, συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα τους στη ζωή παλεύοντας ενάντια στον πόλεμο που τους οδήγησε εδώ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σέρρες, 9-5- 2017